Primaflor

Nieuw kleiner karton voor ijsbergsla

Primaflor heeft een nieuwe omverpakking voor ijsbergsla. "Het is een kleiner karton dan normaal, voor slechts 5 stuks. Zo kan de ruimte in het schap van buurtwinkels beter benut worden en het aanvullen van het product gebeurt efficiënter, in die zin dat de sla verser en van hoge kwaliteit blijft", legt het bedrijf uit. 

Primaflor beoogt niet alleen de ruimte in kleine oppervlakken te optimaliseren, maar vooral voedselverspilling te verminderen door de versheid van het product te behouden.

"Eens te meer werken we met ons merk Mimaflor aan het duurzaamheidsaspect, een van onze grootste zorgen. Hiervoor kijken we niet alleen naar de verpakking, we willen ook de consumptie optimaliseren om minder voedsel te verspillen. Dat is ons hoofddoel", benadrukken ze.

"Deze oplossing is niet alleen nuttig voor de retail, maar ook ideaal voor de horeca, omdat het toelaat het product bij de hand te hebben dat nog diezelfde dag geconsumeerd gaat worden. Het ontwerp is bovendien kleurrijk, wat het product aantrekkelijk maakt en de aandacht van de consument trekt", voegen ze eraan toe.

Het bedrijf, dat al meer dan 50 jaar op de teller heeft, is gespecialiseerd in bladgroenten, spruiten en vers gesneden salades. Het teeltareaal is verdeeld over verschillende Spaanse provincies, waar het in totaal ook vijf pakstations en verwerkingsfaciliteiten heeft.

Voor meer informatie:
María Glover
Primaflor
Tel: +34 950 464 011 | Ext. 336 (Spanje)
mariaglover@primaflor.com 
www.primaflor.com 
www.mimaflor.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.