Pomuni wint 'Factory of the Future' award

Pomuni Frozen uit Ranst was op dinsdag 7 februari een van de winnaars van de Factory of the Future award 2023. Zij hebben een fabriek die aardappelproducten maakt zonder dat er een medewerker aan te pas moet komen. "Deze prestigieuze prijs voor 3 jaar wordt uitgereikt aan bedrijven die bij hun productie sterk inzetten op onder andere digitalisering, slimme processen en duurzame productie", zo meldt het bedrijf op LinkedIn. 

"We proberen de aardappel op een zo efficiënt mogelijke manier van het veld tot op het bord te brengen. De laatste jaren is er fors geïnvesteerd in innovatie en automatisering", zo legt Pomuni uit. "Bedankt aan alle collega’s, dit is echt teamwerk! Met onze Pomuni-familie van potato heroes geven we er dagelijks een patat op om dit 'future proof' succes verder te zetten."

In 2021 rondde Pomuni een vierjarig investeringstraject af. Dankzij verregaande automatisering hoeft geen enkele medewerker het product nog aan te raken, vanaf de aanvoer van verse aardappelen tot het verpakken en invriezen van de kroketten of pommes duchesses die van de band rollen richting retailers, groothandelaars en foodservice. Zo schreef Made In Antwerpen

Voor meer informatie:
Pomuni Frozen
Vaartstraat 247
2520 Ranst, België
+32 (0)3 475 12 12
frozen@pomuni.com 
www.pomuni.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.