Gert Last en Kristel Leugs, Mondipal:

"Fruit onbeschadigd dankzij nieuw fruitrek"

Tholen - Mondipal lanceert een nieuw product, het fruitrek. "Het fruitrek zorgt ervoor dat het fruit niet geplet kan worden of beschadigd kan raken. Het fruitrek kan gebruikt worden bij onze nestbare kratten. Bij de diepere kratten kan je dozen stapelen, door het fruitrek raken de dozen elkaar niet en blijft het fruit onbeschadigd", aldus Gert Last.

"Kunststof kratten bieden veel voordelen. Ze zijn licht van gewicht. De kratten zijn gemaakt van HDPE materiaal wat volledig waterbestendig is. Omdat de kratten van kunststof zijn kunnen de producten niet worden aangetast door water en krijgen schimmels en bacteriën geen kans. Ook zijn de kratten geperforeerd waardoor het overtollige zand direct kan worden weggespoeld en de kratten kunnen gereinigd worden op een hoge temperatuur", somt Gert op."Kunststof kratten worden veelvuldig in de fruitteelt gebruikt, met name kratten voor het kleinere fruit. Omdat dit fruit kwetsbaar is zijn de bakken voor dit fruit minder hoog. Tevens zijn de kratten zo gemaakt dat het fruit niet beschadigd of geplet wordt. Deze kratten zijn nestbaar te stappelen, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen."

Of het nu om kunststof kratten/bakken of pallets gaat, Mondipal levert al vele jaren aan bedrijven in de fruitsector. "Bij ons kunnen fruitbedrijven kiezen voor een koop- of huuroptie. Ook kunnen wij de kratten in de eigen kleur of zelfs met het eigen logo van het bedrijf leveren, zodat klanten hun eigen customized krat kunnen maken. Uiteraard kunnen wij een customized krat niet binnen 2 werkdagen leveren, maar op zo’n unieke krat wil iedereen wel even wachten", besluit Kristel Leugs

Voor meer informatie
Gert Last / Kristel Leugs
Mondipal
Tel: 0341-375077
info@mondipal.nl 
www.mondipal.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.