Proeftuin Randwijk bewust gekozen als locatie voor De Appeldag 2023

Delphy team Fruitteelt en NFO organiseren wederom De Appeldag: een studiedag rondom de teelt van de appel, peren en steenfruit. Technieken voor de teelt van appels zijn eveneens te gebruiken in de perenteelt. Ook leggen ze een verbinding met de steenfruitsector.

Locatie: Proeftuin Randwijk
"Proeftuin Randwijk heeft zich de laatste acht jaar sterk ontwikkeld als de proeftuin voor vele innovaties in de fruitteelt. Met de organisatie van De Appeldag willen we Randwijk in de schijnwerpers zetten en aan heel fruittelend Nederland (en daarbuiten) tonen wat de proeftuin te bieden heeft. Daarnaast creëren we ook een vertrouwde en gezellige plek om te netwerken", aldus de organisatie.

In 2023 wordt er bewust gekozen voor Proeftuin Randwijk. De traditionele proeftuin open dag medio augustus heeft daarom geen bedrijvenmarkt. De Appeldag is een samenwerking tussen Wageningen University & Research, NFO, Fruitconsult, CAF & Delphy.   

De Appeldag

  • Datum: donderdag 29 juni 2023
  • Tijden: 9.00 – 21.00 uur
  • Locatie: Proeftuin Randwijk, Lingewal 1b, 6668 LA Randwijk.
  • Aanmelden standhouders via https://www.delphy.nl/appeldag-2023 

Save the date: Internationale kennisdag
Op 28 juni 2023 organiseren ze in samenwerking met de proeftuinpartners Delphy, Fruitconsult en CAF een internationale kennisdag. "We bieden een breed programma aan voor internationale bezoekers. Later meer hierover."

Voor meer informatie:
Delphy
+31 (0)317 491 578
info@delphy.nl   
www.delphy.nl       


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.