Thema huisvesting centraal bij eerste bijeenkomst Aspergegilde Limburg

Op dinsdag 7 februari vond op locatie bij Tuinderij Beegdenhof in Hunsel de eerste bijeenkomst van het Aspergegilde Limburg plaats. Na het openingswoord door voorzitter Jan Linssen en een introductie door gastheer Paul Janssen, was het woord aan sprekers van de LLTB, NFO en ABAB om de ingewikkelde kwesties rond het thema huisvesting toe te lichten, zo melden ze.

Voorzitter Jan Linssen opende de bijeenkomst die, logischerwijs, voornamelijk door aspergetelers werd bijgewoond. Na het toelichten van de doelen en het programma voor 2023 was het woord aan gastheer Paul Janssen, die kort vertelde over de gang van zaken op Tuinderij Beegdenhof in Hunsel. Het vervolg van de bijeenkomst stond in het thema van Huisvesting. Nicole Alberts van LLTB vertelde over uitdagingen en focuspunten met betrekking tot huisvesting. Peter Baltus van NFO lichtte de certificering AKF en SNF toe. ABAB mocht de bijeenkomst afsluiten met twee presentaties; Daphne Osseman vertelde over piekarbeid en seizoenarbeid en Ronald van Leeuwen lichtte de ET-kosten en cafetariaregeling toe.

Aspergegilde Limburg kijkt terug op een geslaagde interessante bijeenkomst. De moeilijke thema’s werden op een duidelijke manier uitgelegd en er ontstond veel interactie tussen de aspergetelers en de sprekers.

De volgende bijeenkomst van Aspergegilde Limburg staat gepland voor donderdag 2 maart. Deze bijeenkomst staat in het teken van de ‘aspergemarkt’ met focus op data, promotie en trends en ontwikkelingen door o.a. GroentenFruit Huis, Nederlands Aspergecentrum, the Greenery, Royal ZON en Teboza.

Voor meer informatie:
Aspergegilde Limburg
077 7074212
info@aspergegildelimburg.nl 
www.aspergegildelimburg.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.