Lineage Logistics breidt aanbod AGF in Europa uit

Lineage Logistics is een grote speler op het gebied van temperatuur gecontroleerde industriële REIT en logistieke oplossingen. Het bedrijf heeft Lineage Fresh aangekondigd, een nieuwe strategische dienst in Europa, die afgelopen november in de VS werd opgezet en die verse opslagoplossingen biedt voor grote importeurs, supermarkten en AGF-telers, als onderdeel van zijn deelname aan de Fruit Logistica-beurs in Berlijn.

Lineage Fresh zal ervoor zorgen dat producten met een korte houdbaarheid minder obstakels, minder risico en minder bederf ondervinden dankzij zijn technologie voor koelopslag en geavanceerde logistieke netwerk. Lineage Fresh maakt gebruik van de expertise van het bedrijf als wereldwijde aanbieder van temperatuur gecontroleerde opslag en is ontworpen om tegemoet te komen aan bedrijven waar voedselveiligheid van cruciaal belang is en waar snelheid om producten op de markt te brengen essentieel is.

De nieuwe diensten met toegevoegde waarde en de gespecialiseerde capaciteiten van Lineage Fresh omvatten herverpakkings- en verpakkingsdiensten, herverpakking, restyling, container plugs, multi-temperatuurzones voor producten, koudebehandeling, fumigatie, containertransport, bewerking en mengen van sappen en de integratie van douane-entrepots.

"Lineage Fresh brengt hypermoderne verscapaciteit en productexpertise naar ons groeiende Europese netwerk en verbindt de groeiende markt voor AGF met klanten in heel Europa en de wereld," aldus Edwin Wentink. "Lineage Fresh profiteert van de investeringen die we hebben gedaan in Kloosterboer Group's erfenis van expertise in AGF en zijn faciliteiten in Rotterdam en Vlissingen, samen met een groeiende voetafdruk in Zuid-Europa. We zijn verheugd om deze nieuwe oplossing onder de aandacht te brengen als onderdeel van onze deelname aan Fruit Logistica in Berlijn dit jaar."

Importeurs en exporteurs van AGF en de internationale gemeenschap van groenten en fruit in het algemeen hebben aanzienlijke service- en capaciteitsproblemen met hun producten. Om aan de behoeften van Lineage-klanten te voldoen, heeft Lineage aanzienlijke investeringen gedaan om aan de eisen van de versmarkt te voldoen en een echt verbonden 'vers'-netwerk te creëren.

In Europa heeft Lineage zich de afgelopen twee jaar gericht op diensten met toegevoegde waarde die nodig zijn om verse groenten en fruit te behandelen, namelijk opslag, herverpakking, verpakking en transport van AGF. Het bedrijf startte deze onderneming in juni 2021 met de overname van Kloosterboer Group, die nog steeds een grote, langdurige activiteit toevoegt aan het Lineage-netwerk, met faciliteiten in zowel Rotterdam als Vlissingen.

Voor meer informatie:
Magnus Franklin
Lineage Logistics
+32471620575
magnus.franklin@teneo.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.