Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

"Grote vraag naar robots"

Bij B2A, een Noord-Italiaans bedrijf, blijven steeds meer aanvragen binnenkomen voor robotapparatuur. Het bedrijf vierde onlangs zijn tienjarig bestaan.

"We hebben 2022 mooi kunnen afsluiten met nieuwe klanten in ons bestand. Ondanks alle problemen die de sector vorig jaar heeft gekend, zijn we tevreden met de behaalde resultaten. We registreren een steeds grotere vraag naar industriële, collaboratieve en autonome robots. We ontwerpen en bouwen geautomatiseerde eilanden met antropomorfe robots, Scara’s (selective compliance assembly/articulated robot arm), systemen met collaboratieve robots (cobots – robots in staat om te werken in aanwezigheid van mensen) en zelfrijdende voertuigen die de goederen binnen het magazijn verplaatsen", zegt Barbara Doria, partner en hoofd administratie en marketing bij B2A.

Op de foto rechts: Barbara Doria (partner en hoofd administratie en marketing) en Enzo Bassi (directeur) van B2A, een technologiebedrijf uit de Noord-Italiaanse regio Trentino


(Afbeelding geleverd door B2A)

"We richten ons op het leveren van maatwerk, zoals het koppelen van de (bestaande) machines aan geavanceerde bedrijfsmanagement-systemen. Dit omvat het binnenhalen van productieorders, het automatisch configureren van de betrokken machines, het verzamelen van procesdata, het terugsturen van de samenvattende gegevens naar het management, het traceren van de partijen van alle componenten waaruit het eindproduct bestaat en de timing van de afzonderlijke verwerkingsfasen, van de aankomst van de primaire goederen tot de verzending van het eindproduct", voegt directeur Enzo Bassi toe.


(Foto geleverd door B2A)

Maatwerk
Om de klant te ondersteunen in de optimalisatie van de productieprocessen, biedt B2A steeds meer maatwerk-oplossingen aan.

"Met één enkele referentiepartner die alle fasen van het interne productieproces centraliseert en coördineert, kunnen de doelstellingen eenvoudiger en sneller bereikt worden. Met zijn knowhow past het B2A-team vaardigheden toe die gebruikmaken van de nieuwste ontwikkelingen in de informatietechnologie zoals augmented reality (AR), kunstmatige intelligentie (AI) en algoritmen die ten grondslag liggen aan het autonoom voortbewegen van voertuigen. B2A transformeert machines van standaard naar 4.0", besluit Bassi.

B2A is exposant op Fruit Logistica: hal 6.2, stand B-42.

Voor meer informatie:
Barbara Doria
barbara.doria@b2a.it 
B2A S.r.l.
Viale del Lavoro, 14/D
38068 Rovereto (Trento) - Italië
Tel: +39 (0)461 1715220
www.b2a.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.