Fritz Möss Fruchthandels

Evenwichtige aanvoer van Peruaanse mango's

Het bedrijf Fritz Möss biedt mango's aan uit onder meer Peru en Brazilië en verwacht ongeveer tien pallets per week. Ze zijn in oktober begonnen met de verkoop van Peruaans exotisch fruit, vertelde Niyazi Sakarya. "De aanvoer uit Peru is in evenwicht. Aangezien onze leverancier een alternatieve vliegroute neemt, zijn onze leveringen uit Peru nauwelijks beïnvloed door de protesten in het land."

Kent wordt aangeboden van oktober tot april en Palma uit Brazilië is het hele jaar door beschikbaar. De prijs is momenteel 40 euro per 6 kg colli. "De belangrijkste rassen zijn Kent en Palma. De laatste halen we in Brazilië, maar die kosten 15 euro voor 4,5 kg." Supermarkten en winkels zijn de belangrijkste afnemers van het product. De vraag is momenteel zeer goed.

Fritz Möss Fruchthandels GmbH is sinds 1955 actief op de groothandelsmarkt in München en heeft zowel groot- als retailklanten in heel Duitsland en Europa.

Voor meer informatie:
Niyazi Sakarya
Fritz Möss Fruchthandels GmbH
Kochelseestr. 13
81371 München, Duitsland
Tel: +49 (0)89 746352 00
info@fritz-moess.de
www.fritz-moess.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.