inOne introduceert een nieuw bestelplatform

InOne introduceert een nieuw bestelplatform. "Om de relatie en het contact tussen leveranciers en hospitality te versterken, zijn we elke dag bezig met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Ons hoogste streven is dat iedereen die inOne’s bestelplatform gebruikt, zich kan focussen op voor wat voor hen het belangrijkst is; namelijk het uitoefenen van hun vakmanschap."

Op dit moment wordt het nieuwe bestelplatform van inOne uitgerold. "Via het bestelplatform van inOne zorgt men ervoor dat de juiste producten, tegen de afgesproken prijs, gemakkelijk besteld worden bij jouw leverancier." Andere specificaties zijn:

  • Mobiele applicatie
  • Meertaligheid
  • Supersnel zoeken
  • Inloggen met je eigen emailadres & wachtwoord

"Het bestelplatform zorgt ervoor dat men overal en altijd in contact staat met je klanten en bestellingen kunt beheren. Door de meertaligheid ook toegankelijk voor het internationale team. Door supersnel zoeken en inloggen met het eigen emailadres en wachtwoord is de gebruiksvriendelijkheid nog hoger."

Bij een nieuw bestelplatform hoort, zo stelt het bedrijf, ook een nieuwe uitstraling. De kleuren en schrijfwijze van inOne veranderen op het nieuwe bestelplatform.

Voor meer informatie:
inOne
Lekstraat 88E
2314 VJ Leiden
+31 (0)71 512 0591
cs@myinone.com 
www.myinone.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.