Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Kees Oskam ontkracht geruchten: "We zijn springlevend"

Jan Oskam verkoopt locatie Vleuten aan projectontwikkelaar, Neerijnen vanaf 2024 centrale locatie

Er doen momenteel allerlei geruchten de ronde over de Vleutense Fruitexporteur Jan Oskam waar Kees Oskam al ruim 30 jaar de scepter zwaait. Deze onjuiste veronderstellingen in de hardfruitwereld nopen Kees tot het geven van een toelichting:"Onlangs heb ik onze locatie in Vleuten overgedragen aan een projectontwikkelaar die er op termijn woningen wil gaan bouwen aan de rand van het inmiddels zeer populaire Maxima-park. Jan Oskam kan in ieder geval de locatie nog onbeperkt blijven gebruiken tot en met 31-12 2024, maar afhankelijk van de ontwikkelingen mogelijk nog wat langer", vertelt Kees. "Vooruitlopend op deze ontwikkelingen is er op de locatie Neerijnen vanaf 2007 een royaal bedrijfspand neergezet, voorzien van allerhande gemakken die voor een fruitteelt- en handelsbedrijf anno 2020 gewenst zijn. De insteek daarvan is altijd geweest dat de toekomst van Oskam in Neerijnen zou liggen."

Omdat er verhalen de ronde doen waarbij allerlei onheuse scenario’s te berde worden gebracht die niet stroken met de waarheid, stelt Kees Oskam graag op deze wijze iedereen gerust dat Jan Oskam springlevend is. "De locatie Neerijnen zal vanaf begin 2024 de centrale locatie zijn. Er wordt in goed overleg gewerkt aan een plan voor de integratie van de twee locaties en voor de klanten en leveranciers zullen er verder geen gevolgen merkbaar zijn. Ook zal het belangrijkste ‘kapitaal van Oskam - het toegewijde personeel - alle aandacht en ondersteuning krijgen om dit integratieproces soepel te laten verlopen. Teelt, verwerking en export zullen in Neerijnen worden en blijven geconcentreerd."

Handelsmaatschappij Jan Oskam is ook weer present als standhouder op de Fruit Logistica in Berlijn: Hal 3.2, stand C-21.

Voor meer informatie:
Kees Oskam
Jan Oskam BV
+31 (0)6 53371003 
kees@janoskam.nl 
www.janoskam.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.