Freshriders overhandigen cheque van €36.000 aan Daniel den Hoed-kliniek

Woensdag 25 januari overhandigden de Freshriders een cheque van € 36.000 aan de Daniel den Hoed-kliniek. De Freshriders haalden het bedrag in september 2022 op met de twaalfde editie van de Freshride. Hierbij fietsten een kleine 40 renners uit de AGF-branche 100 of 200 km vanuit Harvest House in Maasdijk richting Venlo.


Bron: Freshride 

Enkele Freshriders reikten de cheque uit aan Hans Hofland, klinisch wetenschapper van het Erasmus MC. Hofland is gespecialiseerd in het onderzoek naar neuro-endocriene tumoren (NET). NET zijn zeldzame vormen van kanker die steeds meer voor komen. Met het bedrag gebruiken Hofland en zijn team voor onderzoek naar een behandeling van NET.

De Freshride
De Freshride is een initiatief van Harvest House en TNI. De deelnemers – afkomstig uit de AGF-sector – willen door deel te nemen aan deze tour een vuist maken tegen kanker. Naast sponsoring door bedrijven, die de Freshriders een warm hart toedragen, verkopen de deelnemende renners ook rijkelijk gevulde groentekisten. Daarnaast steunt de Freshride enkele lokale goede doelen waar dit jaar €3000,- voor is opgehaald.

Voor meer informatie:
Freshriders 
Honderdland 415
2676 LV Maasdijk
info@freshriders.nl
www.freshriders.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.