Versunie met vers- en vriesvers online via Nextdeli

Versunie gaat een samenwerking aan met NextDeli, het E-commerce platform voor versspeciaalzaken. Het resultaat van deze overeenkomst is dat versspeciaalzaak- en horecaondernemers vanaf deze week de mogelijkheid krijgen om de specialiteiten van Versunie rechtstreeks, snel en gemakkelijk te bestellen.

NextDeli is een E-commerce platform voor versspeciaalzaken en is vanaf 1 februari aanstaande ook toegankelijk voor horecabedrijven. Slagerijen, viswinkels, delicatessenwinkels, bakkerijen, groentezaken en slijterijen, maar ook restaurants, hotels, attractieparken, (bedrijfs)cateraars, instellingen en scholen kunnen via NextDeli terecht in de webshops van inmiddels meer dan 50 leveranciers van allerlei grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en eindproducten. Zij kopen daarmee rechtstreeks in bij de bron.

"Versunie is een echte aanwinst voor NextDeli!"
Ben Hansen, directeur van NextDeli: "Versunie is een echte aanwinst en wij zijn er trots op zo’n mooi bedrijf te mogen verwelkomen op het platform. Versunie is al jaren expert in het beleveren van retail bedrijven met een uitgebreid assortiment, met de unieke mogelijkheid om bijna alles per stuk te kunnen bestellen. Dat is een uitkomst voor de MKB-markt. Vanaf deze week is een zeer groot deel van het assortiment dus ook beschikbaar voor iedere speciaalzaak die een NextDeli account heeft. Op 6 Februari opent NextDeli bovendien ook haar platform voor alle foodservice bedrijven in Nederland, dus ook die kunnen one-stop-shop via hun account bij Versunie terecht."

"MKB-ondernemers kopen niet in supermarkt, maar via NextDeli bij Versunie"
Peter Kaandorp, operationeel directeur van Versunie: "Het zijn de ondernemers met een speciaalzaak of horecabedrijf die het voor ons aantrekkelijk maken om samen te werken met NextDeli. Ons brede assortiment met bijzondere merken kunnen we nu ook via dit mooie platform onder de aandacht brengen. Als MKB-ondernemer kun je beter via NextDeli naar Versunie. Dat is goedkoper en dagelijks bezorgd zónder verzendkosten."

Voor meer informatie:
Versunie

085 482 0100
info@versunie.nl 
www.versunie.nl  

NextDeli
info@nextdeli.com  
www.nextdeli.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.