PunnetMaster op Fruit Logistica te zien

Marco zal samen met het aan ATS gelieerde bedrijf Raytec Vision  deelnemen aan de Fruit Logistica in Berlijn 2023. Hun verkoopteam zal bijeenkomsten houden en hun producten gericht op de verssector promoten, waaronder:

PunnetMaster: de nieuwe innovatieve oplossing ontworpen om de laatste fase van het verpakkingsproces te automatiseren
De PunnetMaster® is ontworpen om de efficiëntie van het trayverpakkingsproces te verhogen en tegelijkertijd de hoeveelheid werk op de lijn te verminderen. Door het eindverpakkingsproces te automatiseren kan de PunnetMaster® snel en eenvoudig de benodigde arbeid en de bijbehorende kosten verminderen, wat resulteert in een gezond rendement op de investering.

Verzegelde punnets worden via een Soft Touch Conveyor (STC) naar de verpakkingsmachine gevoerd, waar de door een servomotor aangedreven arm de punnets of clamshells lokaliseert, optilt en in de vereiste lege tray plaatst, waardoor een consistente en uniforme verpakking voor transport wordt gegarandeerd.

De lege trays worden met behulp van slimme rollen op hun plaats gereden, zodat het product erin kan worden geplaatst.

De PunnetMaster kan worden aangepast aan specifieke bovengesealde punnets en trays met een procescapaciteit van 20 cycli per minuut (tot 140 punnets per minuut).

SelectMaster & Super SelectMaster
SelectMaster® & Super SelectMaster®: 100% door MARCO ontworpen en gebouwd, met alle software geschreven door het eigen MARCO-ontwikkelingsteam. De gebruiksvriendelijke SelectMaster & Super SelectMaster vereenvoudigt het verpakkingsproces, verwijdert giswerk, verhoogt de verpakkingssnelheid en vermindert oververpakking.

Hij bestaat uit twaalf weegpannen en selecteert welke weegpannen de beste combinatie bieden om het vereiste gewicht uit het beschikbare product te halen, onmiddellijk en nauwkeurig, waardoor weggevertjes vrijwel worden uitgebannen en de lijnsnelheid en de algehele productiviteit worden verhoogd.

Ervaar de producten van Marco, waaronder de PunnetMaster, zelf via onze Virtual Reality (VR) headset. Maak een 360° tour, kom dichtbij en begrijp de werking van de machine. 

Bezoek Marco's team op Fruit Logistica, Hal 1.1 | Stand B-50.

Voor meer informatie: 
Rubens Castro
Marco
Enterprise Way - Edenbridge Kent
TN8 6HF - Verenigd Koninkrijk
Tel: +44(0)1732 782 380
rubens.castro@marco.co.uk

Jonathan Heard
Tel: +44(0)1732 782 380
jon.heard@marco.co.uk

Jose Fernandez Oliva
Tel: +44(0)1732 782 380
jose.fernandez@marco.co.uk

www.marco.co.uk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.