Internationale aardappelsector bespreekt toekomst in Berlijn

Aan de vooravond van de Fruit Logistica, de belangrijkste vakbeurs voor de fruithandel, bespreekt de internationale aardappelsector tijdens een informele bijeenkomst centrale thema's van de sector. Op uitnodiging van de Duitse aardappelhandelsvereniging (DKHV) komen ongeveer 400 gasten uit Duitsland en het buitenland bijeen op de Internationale Berlijnse Aardappelavond. Onder de deelnemers bevinden zich talrijke vertegenwoordigers van politiek, wetenschap, autoriteiten en verenigingen.

De plaatsvervangend voorzitter van de Commissie voedsel en landbouw van de Duitse Bondsdag en woordvoerder landbouwbeleid van de FDP-fractie in de Bondsdag, Gero Hocker, MdB, zal in een thematoespraak het startschot geven voor een brede uitwisseling over de aardappelsector. De uitvoering van de boer-tot-bord-strategie met haar vele facetten zal ook de Europese aardappelsector in beweging brengen op deze speciale avond, die na een onderbreking van twee jaar opnieuw in het teken staat van netwerken en dialoog in een exclusieve omgeving.

Wij verheugen ons erop u als gasten te mogen verwelkomen op dit exclusieve branche-evenement.

Wanneer: 7 februari 2023
Aanvang 19.00 uur, toegang vanaf 18.30 uur.
Waar: Hilton Berlin, Mohrenstr. 30 (ingang Charlottenstra├če), 10117 Berlijn

Inschrijving voor 31 januari 2023 op: http://kartoffelabend.dkhv.org

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.