Gedeeltelijke uitkering schuldeisers Levarht op komst

De curatoren van Levarht hebben gezamenlijk met de boedelaccountant een inschatting gemaakt van de toestand van de boedel naar de stand van heden. Hieruit blijkt dat het gerealiseerde en het te verwachten actief mogelijk voldoende zouden kunnen zijn om alle boedelschulden en preferente schulden geheel te voldoen, waarna een gedeeltelijke uitkering aan de concurrente schuldeisers zou kunnen plaatsvinden", zo blijkt uit het vierde faillissementsverslag dat gepubliceerd is.

De curator meldt in het vierde verslag dat de boedel kan groeien van ruim € 7 miljoen naar € 12 miljoen. Er wordt uitdrukkelijk opgemerkt dat het vorenstaande een inschatting is naar de stand van heden. In een later stadium kan blijken dat het te realiseren boedelactief of de totale schuldlast minder of meer zal bedragen.

In de afgelopen verslagperiode is de debiteurenincasso voortgezet. In de afgelopen verslagperiode is een bedrag van circa € 2 miljoen ontvangen. Inmiddels staat nog een bedrag open van ongeveer € 13,4
miljoen. De liquidatie van Levarht Japan GK in Tokyo is inmiddels afgerond. De verwachting is dat het formele liquidatietraject van Levarht Product Ltd in het eerste kwartaal van 2023 kan worden afgerond.

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.