Agroponiente stelt in Berlijn nieuw kantoor in Nederland voor

Grupo Agroponiente zal niet ontbreken op de aanstaande Fruit Logistica. Daar zal het bedrijf uit Almería de Europese en wereldwijde AGF-sector tonen welke stappen het heeft gezet in het succesvolle voorbije jaar.

"Bezoekers van de stand kunnen er info ontvangen over de werking en structuur van Agroponiente, zoals bijvoorbeeld de opening van een kantoor in Nederland, van waaruit het bedrijf de Noord-Europese markt op een directere en een meer efficiënte manier zal kunnen bedienen", vertellen ze bij Agroponiente.

"De internationale bezoekers kunnen er meer te weten komen over de nieuwe structuur van Grupo Agroponiente, die ondertussen veel efficiënter en mondiaal is geworden met een rijke dienstverlening. Hoewel het grootste deel van de productie in Almería plaatsvindt, zijn er ook productieve en operationele vertakkingen in verschillende Europese en Afrikaanse landen. Die vestigingen werken al op volle capaciteit om het wereldwijde aanbod dat het bedrijf als doel heeft gesteld mogelijk te maken."

"Grupo Agroponiente zal de AGF-sector ook vertellen over de concrete resultaten die dit transformatieproces al heeft opgeleverd: een jaarronde productie- en verkoopcapaciteit in optimale omstandigheden, een breed assortiment van zowel traditionele producten als seizoens- en tropisch fruit, maar ook andere aspecten waar het bedrijf zich op toelegt."

"Aan de stand op Fruit Logistica zal speciale nadruk gelegd worden op duurzaamheid als een fundamenteel element in alles wat het bedrijf onderneemt, van teelt tot logistiek en alle andere activiteiten. Zo is de uitstoot en de CO2-voetafdruk in minder dan een jaar met meer dan 50% verminderd, onder meer door de hele productie- en operationele structuur te veranderen."

Bron: agroponiente.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.