Aldi Süd bereikt mijlpaal van 2.000 winkels in Duitsland

Spar Nederland opnieuw uitgeroepen tot Top Employer in 2023
Spar Nederland heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar het certificaat 'Top Employers' ontvangen. Het Top Employers Institute reikt deze internationale erkenning jaarlijks uit aan in aanmerking komende organisaties die excelleren op het gebied van personeelsbeleid. Het aanhoudende succes van Spar Nederland benadrukt de consistente toepassing van een kwalitatief hoogstaand HR-beleid gedurende meerdere jaren.
Bron: spar-international.com 

Aldi Süd bereikt mijlpaal van 2.000 winkels in Duitsland
Aldi Süd heeft aangekondigd dat het de mijlpaal van 2.000 winkels in Duitsland heeft bereikt, met de opening van de winkel in Hamminkeln-Mehrhoog op 26 januari. "De opening van de 2000e Aldi Süd-vestiging is iets bijzonders voor ons," aldus Jan Riemann, directeur vastgoed bij Aldi Süd. "Al meer dan 100 jaar maken we in de Aldi Süd-vestigingen duurzaam winkelen voor iedereen betaalbaar en verbeteren we voortdurend de toegankelijkheid voor onze klanten."
Bron: esmmagazine.com 

VK: Central Co-op sluit drie distributiecentra, waardoor 400 banen op de tocht komen te staan
Central Co-op gaat drie van zijn distributiecentra sluiten, waardoor bijna 400 banen op de tocht komen te staan. De retailer heeft voorgesteld zijn distributiecentra en garage in Leicester te sluiten en de distributieactiviteiten over te dragen aan de Co-operative Group. Central Co-op heeft gezegd dat het toestemming heeft gekregen om zich vanaf 2024 aan te sluiten bij het LIDIA-netwerk, een nationale collectieve distributie- en logistieke afdeling die door de Co-op Group wordt beheerd ten behoeve van haar eigen winkels en onafhankelijke Co-operative winkels in het Verenigd Koninkrijk.
Bron: grocerygazette.co.uk 

VK: Ocado pakt voedselverspilling aan met 'mini-maaltijden' voor vogels
Ocado heeft in samenwerking met de RSPB mini-maaltijden voor vogels ontworpen op basis van voedselresten in een poging om voedselverspilling thuis aan te pakken. De recepten van de online supermarkt, waaronder Blackbird Berry Cheesecake, Wagtail's Winter Stew, Robin Raisin Ice Cream, Seedy Sushi en Fruity Finch Tart, zijn ook gepresenteerd om gezinnen te helpen de vogels in het land deze winter goed te voeden. De recepten bevatten voedsel dat volgens Wrap het vaakst wordt weggegooid, zoals kaas, groenten en fruit, maar ook reuzel en vet.
Bron: grocerygazette.co.uk 

VK: One Stop introduceert zelfbedieningskassa's en verdubbelt assortiment thuisbezorging
One Stop verdubbelt zijn thuisbezorgings-assortiment met meer dan 2500 producten die nu online beschikbaar zijn. Met behulp van de onlangs geïntegreerde Deliverect-software kan One Stop haar klanten een groter product-assortiment, kortere levertijden en een verbeterde service bieden.
Bron: talkingretail.com 

Maxima Letland presenteert programma voor de verwerking van bioafval
Maxima Latvija heeft een nieuw initiatief gepresenteerd om klanten te informeren over het sorteren van afval en hen aan te moedigen hun dagelijkse afvalgewoonten te herzien. De actie past in het kader van de '#biovaig'-campagne van het stadsbestuur van Riga.
Bron: esmmagazine.com 

VK: Dexory kondigt nieuwe ronde investeerders aan die toetreden tot adviesraad
AI- en robotica-bedrijf Dexory, voorheen bekend als BotsAndUs, heeft een nieuwe ronde investeerders binnengehaald. Dit volgt op een investering in 2022, toen het bedrijf € 11,9 mln binnenhaalde in een startronde onder leiding van de Zwitserse durfkapitaalonderneming Lakestar. Tot de nieuwe investeerders behoren Paul Dodd, Martin Bysh en Thomas Bagge. Dexory werd opgericht in 2015 en werkt samen met Menzies Aviation, Maersk, Huboo en een aantal andere logistieke en opslagbedrijven in het Verenigd Koninkrijk en Europa.
Bron: retailtechinnovationhub.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.