Egyptische investeringen in machines stegen met 25%

Met de voortdurende modernisering van de land- en tuinbouwsector in de Arabische wereld en de toenemende focus op de export, neemt de vraag naar investeringen in machines toe. Ahmed Heiza, algemeen directeur van Misr Vision, een Egyptische verkoper van landbouwmachines, schat deze groei alleen al in Egypte op 25-30% in 2022 ten opzichte van 2021.

De soorten machines waar momenteel de meeste vraag naar is, vooral in Egypte, zijn optische sorteerders en röntgenapparaten. "De groente- en fruitverwerkende industrie ontwikkelt zich intensief in Egypte. Naast gezondheidsvraagstukken, maakt het waarborgen van de voedingswaarde van producten het verplicht om te investeren in betrouwbare vriestunnels, optische sorteerders en röntgenapparaten om de productkwaliteit te handhaven en het merk van voedselproducenten te beschermen, vooral met het oog op de hevige concurrentie."

"Wij bestaan al meer dan 23 jaar en zijn exclusief agent voor innovatieve oplossingen die in de landbouwsector worden gebruikt", zegt Heiza. "Wij leveren optische sorteerders voor een breed scala aan groenten en fruit, röntgenmachines, IQF-vriestunnels, stoomschillijnen, palletiseerlijnen en complete lijnen voor groenten en fruit."

"Wij voeren haalbaarheidsstudies uit voor onze klanten voor hun huidige of toekomstige projecten en bieden hen machines en lijnen aan die geschikt zijn voor deze projecten. We blijven dicht bij onze klanten om ervoor te zorgen dat ze op het juiste spoor zitten, en we bieden lokale technische ondersteuning."

De door Misr Vision geleverde machines zijn afkomstig uit België, Finland en Polen en worden op de markt gebracht in Egypte en Saoedi-Arabië. "We zijn exclusief agent in Egypte voor Tomra Food, Unidex, Verbruggen en Mekitec", besluit Heiza.

Voor meer informatie:
Mr. Ahmed Heiza
Misr Vision
Tel.: +20 100 135 8567
info@misr-vision.com
misr-vision.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.