Keulse gemeenteraad zet nieuw te ontwikkelen groothandelsmarkt in Marsdorf door

In het kader van de ontwikkeling van Parkstadt Süd en de uitbreiding van de groene gordel tot aan de Rijn zal de huidige groothandelsmarkt in Keulen-Raderthal op termijn moeten wijken. In Keulen-Marsdorf wordt ter vervanging een modern verscentrum gebouwd. De stad Keulen heeft het stadsbestuur opdracht gegeven dit verscentrum in het gebied ten noorden van de Toyota-Allee te presenteren en een marktonderzoek in heel Europa uit te voeren.

Tijdens verschillende workshops met vertegenwoordigers van de groothandelaren en het stadsbestuur werden verschillende opties voor de bouw van het verscentrum in Keulen-Marsdorf vastgesteld. Op basis van de bevindingen van deze workshops zal het stadsbestuur nu het Europese marktonderzoek uitvoeren waartoe de raad heeft besloten.


Impressies van de huidige groothandelsmarkt in Keulen

Met dit marktonderzoek wil de stad potentiële exploitanten van het verscentrum benaderen en een breed overzicht krijgen van de huidige marktsituatie en mogelijke marktontwikkelingen om met deze bevindingen rekening te kunnen houden voor mogelijke uitvoeringsmodellen. Het marktonderzoek dient ook ter verduidelijking van specifieke vragen betreffende de planning, de bouw en de exploitatie en, zo nodig, de financiering van het verscentrum.

Voor meer informatie:
www.stadt-koeln.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.