26 tot 28 januari

AGF beurs AgroBelgrade deze week in Belgrado

Voor het vierde jaar op rij zal AgroBelgrade Fair, een gespecialiseerde groenten-, fruit- en wijnbeurs, telers, producenten, leveranciers en handelaren uit Servië en de wijdere regio op dezelfde plaats verzamelen. De beurs vindt plaats in Belgrado tussen 26 en 28 januari.

Volgens agroberichtenbuitenland.nl heeft de recente toename van de teelt van groenten en fruit en de productie van wijn in Servië geleid tot een toegenomen belangstelling voor een professionele conferentie in Servië die Belgrado moet promoten als een centrum voor handel, kennisdeling en facilitering tussen nationale en internationale kopers, retailers en handelaren.

Een van de belangrijkste doelstellingen van de beurs is om de Europese en mondiale markt dichter bij een breed scala van Servische en regionale belanghebbenden te brengen, zoals telers, business integrators, leveranciers van diensten en inputs, verwerkers van groenten en fruit, wijnproducenten, internationale en binnenlandse handelaren en retailers.

Bron: agroberichtenbuitenland.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.