Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

World Avocado Congress vindt in april in NZ plaats

Over minder dan drie maanden zullen meer dan 1000 leden van de wereldwijde avocadosector aankomen in Auckland, Nieuw-Zeeland, voor het 10e World Avocado Congress, dat plaatsvindt van 2-5 april 2023.

Jen Scoular, CEO van New Zealand Avocado en voorzitter van het World Avocado Congress Committee zegt dat het aantal deelnemers tot nu toe bewijst hoe groot het aanzien is dat het congres heeft binnen de internationale avocadosector.

"We kunnen niet wachten om internationale telers, onderzoekers, marketeers, retailers, technologische vernieuwers, investeerders en meer te verwelkomen. Het congres is een mooie kans om onze avocado's onder de aandacht te brengen en de zichtbaarheid van Nieuw-Zeeland op het wereldtoneel te vergroten," aldus Scoular.

"Het Wereld Avocado Congres gaat echter om veel meer dan alleen avocado's uit Nieuw-Zeeland. Het biedt een unieke gelegenheid om niet alleen de avocadosector maar ook de Nieuw-Zeelandse ervaring te verkopen. We willen ervoor zorgen dat bezoekers de smaak van Nieuw-Zeeland te pakken krijgen, de smaak van onze integriteit, onze innovatie en onze openheid."

De bijna 1000 deelnemende betrokkenen komen uit meer dan 27 verschillende landen. Meer dan de helft komt van buiten Nieuw-Zeeland en Australië. Het World Avocado Congress wordt een van de eerste en grootste wereldwijde handelsevenementen die in Nieuw-Zeeland worden gehouden na de opening van de grenzen na de pandemie.

"Het thema voor het 10e Wereld Avocado Congres is Respect. Respect voor mensen, respect voor het milieu en respect voor onze toekomst. Respect voor mensen en het land speelt een bijzondere rol in de identiteit van Aotearoa Nieuw-Zeeland, het onderbouwt wie we zijn als volk en natie. Hoewel de term "duurzaamheid" de laatste jaren een modewoord is geworden, is het essentieel dat wij een geëngageerde en geen symbolische aanpak hanteren. Om de duurzame groei van de wereldwijde avocadosector te garanderen, moeten we allemaal onze rol spelen in dit wereldwijde fenomeen."

Het programma voor het congres wordt binnenkort bekendgemaakt.

Voor meer informatie:
Jen Scoular
New Zealand Avocado
Tel: +64 7 571 6147
communications@nzavocado.co.nz  
www.wacnz2023.com   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.