Aubergines van Van Luijk per 1 januari 2023 onder label van Purple Pride

Met ingang van 1 januari 2023 heeft auberginekweker Van Luijk uit Wateringen zich aangesloten bij Purple Pride. Met specialty-teler Van Luijk breidt het auberginemerk haar aanbod flink uit. Het areaal van Purple Pride groeit hiermee naar 75,5 hectare.


Auberginekweker Dennis van Luijk en Rob Mulder, sales manager aubergine

Kwekerij van Luijk teelt naast de standaard paarse aubergines ook mini-, Italiaans rond gevlamde-, Chinees lang gevlamde-, witte-, nasu en graffiti aubergines. “We hebben ons als familiebedrijf gespecialiseerd in bijzondere soorten aubergines”, vertelt Dennis van Luijk. “Persoonlijk vind ik de teelt van specialties het mooiste wat er is. En de kennis en ervaring levert een goed en sterk product op.”

Stevige marktpositie
Purple Pride is een van de merken van Growers United. "De specialties van Van Luijk zijn een mooie aanvulling op ons brede aubergineaanbod en de rest van onze vruchtgroenten”, aldus Perry Dekkers, commercieel directeur bij Growers United. “Het aubergine verkoopteam is verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van deze heerlijke en gezonde vruchtgroente. Door de samenwerking met Van Luijk, wordt de marktpositie van Purple Pride aubergines verder verstevigd.”

Vijf familiebedrijven
Niet alleen Van Luijk heeft zich per 1 januari aangesloten bij Purple Pride. Eerder liet Growers United al weten, dat ook Van Onselen Aubergines uit ’s-Gravenzande sinds dit jaar zijn aubergines teelt
onder het label van Purple Pride. Samen met Greenbrothers, Gebr. van Duijn en De Jong, bestaat de club telers nu uit 5 familiebedrijven en is het areaal van het auberginemerk, het grootste auberginemerk van Noordwest-Europa, gegroeid van 55 naar
75,5 hectare.

Voor meer informatie:
Purple Pride 
Honderdland 899
2676 LV Maasdijk
0174 – 238 000
purplepride@growersunited.nl
www.purplepride.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.