Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mango- en kiwischilmachines op Fruit Logistica te bewonderen

"Binnen een steeds meer geglobaliseerde en concurrerende marktcontext is het kunnen leveren van kwalitatief superieure producten en constante klantenzorg een toegevoegde waarde. Het maakt het verschil. Het is een waarde die wie de stand bezoekt niet alleen kan zien, maar ook direct kan ervaren aan de hand van de PND-machines", zegt Virginia Cascella van PND.

"Ons paradepaardje, naast de multifunctionele SS8-snijder, is de gloednieuwe mangoschiller PL8M. Het is een noviteit in de PND-catalogus en is ook beschikbaar met 4 koppen (56 stuks/min) en 6 koppen (84 stuks/min). De machine presteert goed en snel. We zijn trots op het behaalde resultaat en op de presentatie ervan aan de hele wereld. De PL8M-machine, speciaal voor het schillen van mango's en kiwi's, is in feite een restyling, een optimalisatie van de vorige versie en heeft een productiecapaciteit van 112 mango’s/kiwi’s per minuut. Het is een van de meest gevraagde machines. Er zijn al 160 exemplaren geleverd ter wereld. Er is vooral een aanzienlijke vraag in Peru", legt Cascella uit. 

"Het bedrijf heeft geïnvesteerd in innovatie en zich toegelegd op het ontwerp en de ontwikkeling van geavanceerde systemen om een concreet antwoord te bieden op de voortdurend toenemende vraag en productievolumes. Het heeft technologische oplossingen ontworpen en geïmplementeerd die rekening houden met de voortdurende verandering in wereldwijde handel. PND, een bedrijf dat vaste voet aan grond heeft in een groot deel van de wereld, staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en continue service, op alle breedtegraden."

"We nodigen u uit om de PND-wereld te ontdekken”, zegt de exportmanager ten slotte, zich rechtstreeks tot de lezers richtend, “door de website www.pndsrl.it te bezoeken, waar de catalogus van de beschikbare lijnen en machines kan worden geraadpleegd en waar een lijst te vinden is van alle beursevenementen waaraan het bedrijf dit jaar zal deelnemen. Breng ons zeker een bezoekje op Fruit Logistica op stand A-02 in hal 4.1."

Voor meer informatie:
Virginia Cascella
PND - Fruit Processing Machinery
Via Brancaccio, 11
84018 Scafati (SA) - Italië
Tel: +39 (0)818509368
info@pndsrl.it
www.pndsrl.it

Publicatiedatum: