Kiwi-extract voor betere eiwitvertering

Pharmactive Biotech Products presenteert KWD+, een krachtig extract van kiwi's (Actinidia deliciosa). KWD+ heeft natuurlijke eigenschappen die de eiwitvertering bevorderen. Kiwi's zijn een uitzonderlijke bron van voedingsstoffen, vooral vitamine C, en hebben een antioxiderende werking en een positieve invloed op de spijsvertering. Dit wordt toegeschreven aan de natuurlijke aanwezigheid van actinidine, een enzym dat eiwitten helpt afbreken en de absorptie ervan verbetert.

KWD+ wordt gewonnen uit traditioneel geteelde kiwi's in Nieuw-Zeeland en vervaardigd in de fabriek in Spanje. Het is gestandaardiseerd op ten minste 0,15% actinidine en 0,1%. Zowel bij dieren als in laboratoriumstudies is het vermogen van actinidine aangetoond om de vertering van eiwitten in de maag en dunne darm te verbeteren, waarbij ze worden omgezet in beter verteerbare eiwitfracties, peptiden genaamd.

Het kiwi-extract van Pharmactive richt zich ook op de ouder wordende bevolking als middel ter ondersteuning van het behoud van spiermassa. KWD+ kan ook aantrekkelijk zijn voor veganisten die het vaak moeilijk vinden om de aanbevolen eiwitinname te halen. Dit is grotendeels te wijten aan de lagere biologische beschikbaarheid van veel plantaardige eiwitten. Gangbare veganistische eiwitbronnen, zoals tofu, hebben slechts een biologische beschikbaarheid van 64%.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.