Delphy medeaandeelhouder van Proeftuin Randwijk

Sinds dinsdag 17 januari 2023 is Delphy medeaandeelhouder van Proeftuin Randwijk. Daarmee is Delphy nu ook formeel toegetreden tot het management van Proeftuin Randwijk.

In Proeftuin Randwijk vindt onafhankelijk en praktijkgericht innovatie en kennisontwikkeling voor de Nederlandse fruitteelt plaats. De focus ligt op duurzaamheid, kwaliteit, efficiënte en op rendabele productiesystemen. Op de proeftuin is een mix te zien van fundamenteel onderzoek en praktijkgerichte demo’s op het gebied van duurzame fruitteelt, moderne rassen en onderstammen, efficiënte productiesystemen en technologie.

De ambitie is om de proeftuin in nauwe samenwerking met partijen in de fruitsector de komende jaren verder te versterken. CAF, FruitConsult en Delphy slaan daarom de handen ineen om Proeftuin Randwijk de komende jaren verder te ontwikkelen. "Delphy draagt bij aan deze ontwikkeling onder meer vanuit haar kennis van digitalisering van de (fruit)teelt en kennis van de teelt en is daarmee een waardevolle aanvulling op de expertise van CAF en FruitConsult."

De komende tijd werken partijen samen aan nieuwe plannen voor de proeftuin. Verdere versterking van de verbinding met de sector is daarbij een belangrijk uitgangspunt.

Voor meer informatie:
Delphy 
Agro Business Park 5
6708 PV Wageningen
+31 (0)317 491 578
info@delphy.nl   
www.delphy.nl 

www.proeftuinrandwijk.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.