Naamsverandering Total Produce Indigo naar Dole France

Dole plc heeft de oprichting van Dole France aangekondigd door een fusie van de twee Franse werkmaatschappijen, TP Sourcing France en TP Indigo.

Indigo Fruit, opgericht in 2003, is een Frans bedrijf dat in 2011 deel ging uitmaken van de Total Produce-groep. Het bedrijf is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van fruit buiten het seizoen voor de Franse markt, terwijl TP Sourcing France al vele jaren actief is als sourcingbedrijf voor de TP-activiteiten.

Met het samenvoegen van deze bedrijven zet Dole plc een belangrijke stap in de uitvoering van hun strategie om de Europese activiteiten te integreren en de schaal van de organisatie te benutten ten behoeve van hun klanten.

David Benezra, president van Dole France, is verheugd over deze overgang: "We hebben een lange weg afgelegd sinds de oprichting van Indigo Fruit als klein lokaal bedrijf. Er gaat een nieuw hoofdstuk open en we zullen het verhaal met dezelfde verve en vastberadenheid blijven schrijven. We zijn trots en blij dat we vanaf 1 januari 2023 Dole France worden. Deze verandering is het begin van een nieuw avontuur voor al onze medewerkers en we kijken ernaar uit om onze krachten te bundelen met onze Dole-collega's in heel Europa, zodat we onze sterke punten ook kunnen inzetten voor onze klanten in Frankrijk."

"Dole France zal de bank- en registratienummers van Indigo overnemen en zo zullen de administratieve veranderingen voor onze klanten en leveranciers tot een minimum beperkt blijven."

"Hoewel deze verandering een belangrijk keerpunt is voor ons bedrijf, blijft onze betrokkenheid bij onze klanten en leveranciers onveranderd en blijven we toegewijd, loyaal en toegewijd aan de waarden die ons drijven."

Voor meer informatie:
Joanna Tayar
Dole France
Tel. +33 4 42 416 686
Joanna.tayar@dolefrance.fr
dole.com


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.