Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BerryWorld wint de ‘Superior Taste Award’ met de variëteit Eureka Sunrise

De Eureka Sunrise is door de jury van het International Taste Institute beloond met de Superior Taste Award (2-sterren). BerryWorld is verheugd dat de variëteit Eureka Sunrise van het breeding programma ‘Mountain Blue’ de International Taste Award heeft gekregen. De jury van het International Taste Institute geeft de blauwe bes variëteit een score van 86,5%. Het is daarmee de 12e variëteit van BerryWorld die deze onderscheiding krijgt.

Adrian Olins, Divisional CEO BerryWorld Group: “We zijn erg blij met deze prijs, omdat het onze missie om het hele jaar door premium blauwe bessen met de beste smaak te leveren, onderschrijft. We streven naar variëteiten die een duurzame toekomst borgen voor zowel de zachtfruitcategorie als voor onze telers én die de consument voorzien van de beste smaak. De Eureka Sunrise laat zien te beschikken over superieure eigenschappen, waardoor deze variëteit een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling van de blauwe bessenmarkt.”

"De Eureka Sunrise blauwe bessen worden exclusief geteeld door onze toegewijde BerryWorld telers in Zuid-Afrika, Marokko, Spanje en Portugal en binnenkort ook in Egypte. Het BerryWorld team is ervan overtuigd dat deze exclusieve variëteit ook in de toekomst geroemd zal worden door experts en consumenten."

International Taste Institute
Door de jaren heen heeft het International Taste Institute meer dan 20.000 voedingsproducten (inclusief dranken) beoordeeld. De jury bestaat uit een panel van meer dan 200 professionele prestigieuze chefs en sommeliers uit 20 verschillende landen. Door de nauwgezette testmethode is de ‘Superior Taste Award’ wereldwijd de meest gerenommeerde onafhankelijke certificering.

BerryWorld is aanwezig op ‘Fruit Logistica’ 2023 (Hal 3.2, Stand B-50)

Publicatiedatum: