Open dag PN Slagter op 28 januari

Een wandeling door de wereld van de bloemkool en nieuwe bedrijfshal

Op zaterdagmiddag 28 januari houdt de firma P.N. Slagter een open dag waarin ze bezoekers 'Een wandeling door de wereld van de bloemkool' aanbieden en de in 2021 in gebruik genomen moderne bedrijfshal van 4600m2.

P.N Slagter houdt zich van oorsprong bezig met de teelt van o.a. bloemkool in de regio West-Friesland (NH). Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid tot 180 hectare teelt in bloemkool en doet het bedrijf handel in verschillende groenten zoals broccoli, Romanesco, ijsbergsla, paarse bloemkool, oranje bloemkool en verschillende kool- soorten.

Het bedrijf is ontstaan zoals vele bedrijven in de regio West-Friesland, van oudsher een echt familie bedrijf. Opa Bas en overgroot opa Arend teelden al vele producten op de akkers. Eind jaren 70 kwamen de zoons Bas en Nico het bedrijf versterken. In januari 1987 is Ton de 3e zoon ook toegetreden in het bedrijf.

De nieuwe generatie staat alweer te popelen om het bedrijf te kunnen versterken. Er zijn vanaf 2011 twee firmanten bijgekomen; dit zijn Pé Slagter (zoon van Bas) en Koos Slagter (zoon van Nico). In 2013 is Kees Slagter (zoon van Bas) ook toegetreden tot de firma. in 2018 zijn Ruud Slagter (zoon van Nico) en Paul Slagter (zoon van Nico) toegetreden. De 5 jonge firmanten hebben de dagelijkse leiding met steun en advies van de oudere generatie. 

De open dag vindt plaats op zaterdag 28 januari van 13.00 - 17.00 uur. Er zijn dan ook agrarische beursstands aanwezig.
Adres: Kadijkweg 43, 1619 PJ Andijk

Voor meer informatie:
Fa. P.N. Slagter
Kadijkweg 43
1619 PJ Andijk
Tel: +31 (0)6 37351433
info@pnslagter.nl 
www.pnslagter.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.