"De inhoud van elke individuele doos wordt vóór verzending gefotografeerd en geanalyseerd"

DiMuto bouwt aan een van 's werelds eerste blockchain- en AI empowered-oplossingen die onafhankelijk kwaliteitscontrolegegevens van AGF-producten genereren en analyseren. Het systeem, ondersteund door blockchaintechnologie, levert objectieve en consistente QC inspecties, realtime zichtbaarheid en een superieure kwaliteitscontrole. De kwaliteitscontroleoplossingen van het bedrijf geven inzicht in elke transactie, tot op het niveau van iedere afzonderlijke doos.

Het bedrijf heeft een oplossing bedacht waarbij, geïntegreerd in de verpakkingslijn, automatisch een foto wordt gemaakt van elke doos, voordat deze wordt gesloten.

Elke foto wordt vervolgens geüpload op de blockchain, waardoor de informatie tijdgevoelig en onveranderlijk is. Maar in feite is dit nog maar een eerste stap in een geïntegreerd proces dat uiteindelijk niet alleen een wereldwijde marktplaats zal omvatten, maar ook verkoop-, financierings-, verzekerings-, document- en marketingdiensten, allemaal ondersteund door DiMuto.


Opstelling waarmee het Dimuto platform foto's kan maken van de inhoud van elke afzonderlijke doos op een teelbedrijf of in een pakstation.

Gary Loh is de CEO en oprichter van het bedrijf: "DiMuto vereenvoudigt elke stap van de wereldwijde handel - van productie, handel tot markt, we bieden verkoop-, marketing-, operaties-, financierings- en verzekeringstools zodat bedrijven beter kunnen handelen. Door de gegevens vast te leggen, kunnen we de wereldhandel inzichtelijk maken en activiteiten vereenvoudigen."

"De oplossing die wij hebben uitgevonden voorkomt blinde vlekken in databases, en helpt kwaliteitsproblemen te voorkomen en geschillen te beslechten. Om te beginnen neemt het systeem op het teeltbedrijf of in het pakstation automatisch foto's van elke afzonderlijke doos. Het systeem is niet moeilijk te installeren. Na het uploaden van de digitale elementen - de foto's die zijn genomen vlak voordat de doos werd gesloten - op onze blockchain, laten we kunstmatige intelligentie de informatie analyseren."

"Met deze methode helpen we blinde vlekken in de data op te lossen voordat de goederen de locatie verlaten, op microniveau (afzonderlijke dozen). Wij zorgen ervoor dat alles wat wordt verzonden een 'productpaspoort' heeft. Wij leveren gegevens die helpen om de verschillende partijen in de internationale handel te onderscheiden en te vertrouwen, en we kunnen de kwaliteit controleren vanaf het pakstation tot in de winkel.

Onze AI-software helpt om de kleur, grootte en oneffenheden van fruit te analyseren. Voordat kopers, handelaren en retailers een bestelling plaatsen, kennen ze dus de specificaties van het product dat ze willen kopen. Wat wij kunnen bieden is de kennis dat wat wordt verzonden voldoet aan de specificaties van de koper, waardoor klanten en belanghebbenden gerustgesteld worden," legt Gary enthousiast uit.

Met de digitale oplossingen van Dimuto kunnen de diverse partijen meningsverschillen vermijden via de geboden producttransparantie en traceerbaarheid.

Onlangs heeft het bedrijf haar dienstenpakket uitgebreid. "We hebben de DiMuto-marktplaats gecreëerd, waar de volledige leverings- en traceerbaarheidssystemen zijn gecombineerd in één online platform, dat voor gebruikers gemakkelijk te navigeren is. Kopers kunnen een complete bestelling plaatsen en dan met volledige traceerbaarheid het product volgen. En we kijken vooruit. Nu vermijden banken vaak de handel in bederfelijke goederen nog, omdat deze met hoge risico's gepaard gaat. Wij helpen die risico's te beperken door duidelijkheid en gegevens te verstrekken. Onze volgende stap is het toevoegen van financieringsdiensten en het helpen creëren van cashflows voor de leveranciers. Wij kunnen de handel helpen om deze risicofactoren te overwinnen."

Azië heeft een grote consumentenmarkt die elk jaar groeit. Nieuwe leveranciers blijven deze markt betreden. DiMuto kan een solide en betrouwbare plek zijn om nieuwe zaken op te starten.

Voor meer informatie:
Gary Loh, CEO
Dimuto
contact_us@dimuto.io  
dimuto.io


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.