Kronen presenteert nieuwe wasmachine op Fruit Logistica 2023

Betere hygiëne en kortere reinigingstijd

Dit jaar zal Kronen op de Fruit Logistica 2023 een verscheidenheid aan nieuwe producten en beproefde oplossingen voor de verwerking van sla, groenten en fruit presenteren. De machinefabrikant zal onder meer zijn nieuwe wasmachine HEWA 3800 HELICAL presenteren, die is geoptimaliseerd op het gebied van hygiëne en snelle reiniging. Daarnaast voltooide het bedrijf in het najaar zijn nieuwe verwerkingslijn voor sla met een capaciteit tot 2.000 kilogram per uur. Het zal deze nieuwe ontwikkeling tijdens het evenement in een virtuele demonstratie presenteren. Aangezien slechts enkele van de nieuwe producten van Kronen worden aangekondigd in de aanloop naar de beurs, is een bezoek aan de stand op het evenement meer dan de moeite waard.

Op de Fruit Logistica van dit jaar zal Kronen ook live demonstraties geven van zijn machines en oplossingen in volledige productverwerking. Dit zijn zowel nieuwe producten als bestaande machines voor de verwerking van sla, groenten en fruit. 

"Hoewel de laatste Fruit Logistica nog niet zo lang geleden is, hebben we al een breed scala aan nieuwe producten klaar: van een compleet systeem tot een handmatig tafelmodel", zegt de Managing Partner van het bedrijf, Stephan Zillgith. "Naast de vernieuwde wasmachine en innovatieve lijn staan er nog tal van andere nieuwe ontwikkelingen te wachten om ontdekt te worden: alles wordt op de eerste beursdag onthuld. Onze stand op Fruit Logistica is dan ook zeker een bezoekje waard."

De wasmachine HEWA 3800 HELICAL is een doorontwikkeling van de GEWA 3800 PLUS. Het is geoptimaliseerd op het gebied van hygiëne en kortere reinigingstijd. Net als de GEWA 3800 PLUS wordt de machine ingezet voor het continu voorwassen, wassen, desinfecteren, mengen, behandelen en spoelen van sla, groente en fruit. De HEWA 3800 verwerkt tot 2.500 kilogram per uur.

De machine is volledig demontabel voor een snelle en grondige reiniging. Ook zorgt het ontwerpconcept voor maximale hygiëne. Zo heeft de machine bijvoorbeeld geen enkel horizontaal vlak waardoor het water optimaal kan worden afgevoerd. Bovendien zijn alle randen ontworpen om de vorming van biofilm te voorkomen. De trilmotoren, alle leidingen, de behuizingen voor de pompen, de was- en pomptanks, de afdekkingen en de schakelkast zijn vervaardigd uit AISI 304 roestvrij staal.

Voor meer informatie:
Kira Krollpfeiffer
KRONEN GmbH
Tel: +49 7854 9646 160
kira.krollpfeiffer@kronen.eu

Christina Maier-Streif
Tel: +49 7854 9646 161
christina.maier-streif@kronen.eu
www.kronen.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.