Dan Byrd van Ferry Fast Produce:

"Koud weer heeft de beschikbaarheid van cavolo nero niet beïnvloed"

FerryFast Produce, een Britse teler, importeur en leverancier, heeft bijna het hele jaar door cavolo nero in voorraad. De afgelopen 12 maanden waren uitdagende groeiomstandigheden in het Verenigd Koninkrijk.

Dan Byrd, verkoopdirecteur van het bedrijf: "We hadden in de zomer een droogteperiode, maar gelukkig hebben we goede irrigatie, dus er waren geen ernstige zorgen. November was toen nat, maar niets te veel regen, we hebben ook net een paar koude weken achter de rug, maar dit heeft geen invloed gehad op onze gewassen en de beschikbaarheid van cavolo nero blijft goed."

FerryFast levert aan de horeca en groothandel in het hele Verenigd Koninkrijk. Dan is optimistisch dat de traditionele gezondheidstrend in januari zal leiden tot een toename van de vraag. Daarbij hoopt hij dat de horeca na de kerstperiode geen terugval zal zien als gevolg van de stijging van de kosten van levensonderhoud.

Voor meer informatie:
Dan Byrd
FerryFast Produce
Tel:  +44 (0)1386 552131 
d.byrd@ferryfast.co.uk
www.ferryfast.co.uk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.