JemFruits - reactie op claim Van Ooijen Citrus

Vorige week publiceerde AGF.nl een verklaring van Van Ooijen Citrus met beschuldigingen aan het adres van JemFruits. Eddie Fleming en Maja Jerkovic van JemFruits hebben onderstaande reactie geschreven:

"We bevinden ons in een ongelukkige positie dat we moeten reageren op het lasterlijke artikel dat Tom Leenheer van Van Ooijen Citrus over JemFruits heeft geplaatst.

Van Ooijen heeft onze hulp ingeroepen (wij hebben er niet om gevraagd) om twee vrachtwagens Spaanse sinaasappelen te verkopen die binnen enkele dagen van kwaliteit veranderden. Dit werd aan hen gecommuniceerd en zij begrepen de kwaliteitsproblemen door en door. De verkoopwaarde dekte nauwelijks de enorme kosten van opslag en vervoer van de goederen naar het VK, inclusief meerdere afwijzingen. Het is simpel dat Van Ooijen niet tevreden was met de geleverde resultaten, maar we hebben, gezien de kwaliteit,  echt ons best gedaan.

Op het moment van publicatie was JemFruits geen geld verschuldigd aan Van Ooijen. Er staan geen facturen aan ons open. Maja Jerkovic heeft Tom Leenheer onmiddellijk gevraagd op welk geld hij in zijn artikel doelde. Hij moet daar nog commentaar op geven.

Maja en Tom doen niet alleen al jaren zaken, maar hebben ook een goede en vriendschappelijke relatie, dus het was echt een schok en triest om te zien hoe hij met deze situatie omging en door een werknemer uit te kiezen om haar 'aan de schandpaal te nagelen'. Dat is geen fatsoenlijke manier van zakendoen.

Helaas hebben we niet de gelegenheid gehad om op deze zaak vóór publicatie te reageren, maar we willen graag van deze gelegenheid gebruikmaken om onze reactie te geven."

Voor meer informatie:
Eddie Fleming
JemFruits
Tel.: +44 1622 689 942
Skype: eddie.flemingjem
eddie@jemfruits.com
www.jemfruits.com


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.