Oekraïense shiitake-exporteur breidt uit naar Duitse markt

"Duitsland is de grootste biologische markt in de EU"

"Hoewel de oorlog in Oekraïne nog lang niet voorbij is, heeft Nature Green zijn activiteiten onder relatief stabiele omstandigheden kunnen hervatten," zegt het hoofd verkoop van het bedrijf Vincenzo Salento. "Ondanks de gebeurtenissen in Oekraïne, die zeker gevolgen hebben gehad, gaan we niet achterover leunen en continueren we onze aanwezigheid op de EU-markt. Nature Green zorgt voor een constante levering aan zijn klanten en levert wekelijks biologische shiitake paddenstoelen. We hebben er alle vertrouwen in dat we de komende maanden kunnen blijven leveren dankzij de nabijheid van de Hongaarse grens. Als we naar de vraag kijken, is de situatie weer terug op het niveau van voor de coronacrisis."

Salento benadrukt dat Nature Green zal proberen hun marktaandeel in Duitsland uit te breiden, en merkt Fruit Logistica aan als de beste gelegenheid om nieuwe potentiële klanten te bereiken. "2023 zal naar verwachting een stap voorwaarts zijn in onze expansiestrategie. In feite willen wij nieuwe contacten in de cash and carry retail bereiken, met speciale aandacht voor Duitse retailers. Daartoe zal de volgende Fruit Logistica een doorbraak betekenen in ons plan om de activiteiten in Duitsland verder te ontwikkelen en in contact te komen met Duitse spelers, aangezien er veel vraag is naar biologische producten en Duitsland de grootste biologische markt in de EU is."

Salento zal degene zijn die Nature Green vertegenwoordigt tijdens Fruit Logistica in Berlijn volgende maand: "Ik zal de hele duur van het evenement aanwezig zijn op de Fruit Logistica en zal graag meer informatie geven over Nature Green en ons biologische productassortiment dat te koop is. We zullen dit jaar geen stand hebben, maar rondlopen en de stands van andere bedrijven bezoeken", besluit hij.

Voor meer informatie:
Vincenzo Salento
Nature Green
Tel.: +31 6 275 131 99
vincenzo@naturegreen.eu
www.naturegreen.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.