Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Italiaanse In's Mercato krijgt goedkeuring van antitrustautoriteit voor overname 54 Dico-winkels

Verkoop Ierse levensmiddelen bereikt record van € 1,3 mld in december
In de vier weken tot 25 december 2022 steeg de verkoop van levensmiddelen in Ierland met 10%. Dit is de sterkste groei sinds februari 2021 en levert een recordomzet op van € 1,3 miljard, zo blijkt uit de laatste gegevens van Kantar.
Bron: esmmagazine.com

VK: Central Co-op viert Veganuary met aanbiedingen
Central Co-op viert Veganuary met een selectie van aanbiedingen voor degenen die in januari een vegan dieet willen volgen. De aanbieding omvat 1/3 korting op geselecteerde vegan producten in de winkel en is geldig van 2 januari tot 14 februari. Het aanbod omvat onder meer Co-op Gro, Alpro, Flora, Innocent, Violife en Elmlea.
Bron: talkingretail.com 

Italië: In's Mercato krijgt goedkeuring van antitrustautoriteit voor overname 54 Dico-winkels
De Italiaanse mededingings- en marktautoriteit (AGCM) heeft toestemming gegeven voor de overname van 54 winkels van Cesed en haar dochteronderneming Dico door In's Mercato. De transactie werd in september afgerond maar wachtte op groen licht van de mededingingsautoriteiten. De transactie omvat 39 supermarkten (tussen 400 en 2.499 m2 ) en 15 buurtwinkels (tussen 100 en 399 m2 ) onder de merknamen TuoDì, FrescoMarket en Ingrande. De winkels bevinden zich in de regio's Lazio, Toscane, Umbrië en Marken.
Bron: esmmagazine.com 

Heinz introduceert Beanz Nuggetz in drie varianten
Heinz heeft Magical Beanz Nuggetz op de markt gebracht; knapperige, boonvormige nuggets, boordevol bonen en groenten. De Nuggetz zijn ontworpen voor kinderen die van nuggets houden en zijn verkrijgbaar in drie kindvriendelijke varianten: Original Nuggetz: met tomaat en suikermaïs (geschikt voor veganisten en vegetariërs). Cheesy Nuggetz: met bloemkool en cheddarkaas (geschikt voor vegetariërs). Curried Nuggetz: met pastinaak, wortel, kokos en milde curry kruiden (geschikt voor veganisten en vegetariërs).
Bron: somersetlive.co.uk 

Aldi officieel bekroond tot goedkoopste supermarkt van het VK
Which? roept Aldi uit tot Goedkoopste Supermarkt van het jaar voor 2022. De supermarkt werd ook uitgeroepen tot de goedkoopste voor een mandje van 48 producten voor de maand december, wat zijn zevende opeenvolgende overwinning betekent.
Bron: aldipresscentre.co.uk 

Publicatiedatum: