MSC op het podium van de Logistics Hub tijdens Fruit Logistica

Logistiek dienstverlener MSC is aanwezig op Fruit Logistica 2023. De rederij verwacht dat de wereldwijde verkoop van versproducten de komende jaren zal toenemen, waardoor de markt voor verse groenten en fruit steeds belangrijker wordt in de wereldhandel. Volgens Statista zullen de inkomsten uit vers fruit alleen al meer dan 665 miljard dollar bedragen door een jaarlijkse marktgroei van 5,53%  tussen 2023-2027.

MSC op het podium van de Logistics Hub
De beurs van dit jaar heeft een uitgebreid programma bestaande uit presentaties, paneldiscussies en live Q&A sessies met professionals van over de hele wereld. Mis uw kans niet om hun experts te horen spreken als onderdeel van de Logistics Hub line-up van dit jaar, met informatie over de huidige ontwikkelingen bij MSC.

  • Presentatie door MSC: "Nieuwe luchtvrachtdiensten in de lucht".
    Datum en tijd: Woensdag 8 februari 2023 om 14:00 CET

  • Paneldiscussie: "How To Navigate a Way Out of the Global Crisis" met Frederik Wexel, commercieel directeur voor MSC Duitsland.
    Datum en tijd: Woensdag 8 februari 2023 om 11:00 CET

 

Met meer dan 2 miljoen verscheepte koelcontainers in 2021 is MSC een van 's werelds grootste vervoerders in koeltransport en beheert het een van 's werelds grootste en meest geavanceerde koelcontainervloten. Daarnaast kan MSC exporteurs voorzien van expertise op het gebied van Cold Treatment protocollen om specifieke vereisten in het land te ondersteunen.

Ontmoet de experts
"Onze reeferexperts zijn te vinden op stand B-03, in hal 25, dagelijks van 09.00 tot 18.00 uur en op vrijdag de 10e van 09.00 tot 16.00 uur."

Ga voor meer informatie over dit evenement naar de Fruit Logistica webpagina.
U kunt ook meer te weten komen over de reeferoplossingen van MSC voor uw groenten en fruit.

Voor meer informatie:
MSC GENEVA
Tel: +41 227038888
info@msc.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.