afdeling Processed Food

Tomra Food benoemt Jacob Hobbel als eerste global category director voor groenten en fruit

De afdeling Processed Food van Tomra Food heeft haar eerste global category director voor groenten en fruit benoemd. De nieuwe functie, gecreëerd als onderdeel van Tomra's strategie om oplossingen nog nauwkeuriger af te stemmen op specifieke voedselcategorieën, wordt vervuld door de Belg Jacob Hobbel.

Jacob kwam bij Tomra na acht jaar als sales manager voor Greenyard Frozen, een Europese marktleider in verse en diepgevroren groenten en fruit, waar hij toezicht hield op de marktstrategie en commerciële ontwikkeling van de regio's Noord-Amerika, EMEA en Afrika. Daarvoor was Jacob sales manager bij de in België gevestigde diepgevroren groentenleverancier Pasfrost, verantwoordelijk voor Centraal-Europa, Scandinavië en Japan. Dit na 15 jaar ervaring in verkoop en sales management in andere voedingsmarkten, waaronder ijs en kant-en-klaarmaaltijden.

Karel Strubbe van Tomra Processed Food: "De nieuwe rol van global category director voor groenten en fruit zal Tomra een grote naam op dit gebied opleveren, waardoor deze categorie een solide pijler wordt van onze core food business. Jacob brengt voor deze taak een uitgebreide, diepgaande kennis van de sector diepgevroren groenten en fruit mee, evenals inzicht in de kwaliteitsverwachtingen van de consument op deze markten."  

Jacob Hobbel: "Mijn internationale verkoop- en marketingervaring heeft me geleerd hoe belangrijk het is om de uitdagingen en behoeften van klanten te begrijpen. Wat mij aantrok om bij Tomra te komen werken, naast de reputatie van wereldklasse, is de klantgerichtheid. Dit is een kans voor mij om mijn ervaring en inzichten in de IQF groente- en fruitsector te gebruiken om Tomra te helpen de meest effectieve sorteer- en schiloplossingen op de markt te ontwikkelen. Ik hou van het vooruitzicht om de categorie te beheren, nauw samen te werken met collega's en klanten en nieuwe mensen te ontmoeten terwijl ik de wereld rondreis."

Tomra Processed Food biedt gespecialiseerde oplossingen voor zeven voedselcategorieën: groenten en fruit, noten en gedroogd fruit, aardappelen, eiwitten, zoetwaren, zaden en granen en koffie. De andere afdeling van Tomra Food, Tomra Fresh Food, is gespecialiseerd in zeven voedselcategorieën: appelen, avocado's, blauwe bessen, kersen, citrus, kiwi's en tomaten.

Voor meer informatie: www.tomra.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.