Taco van der Louw

De afgelopen dagen heb ik met veel jonge kandidaten gesproken over hun huidige functie in de AGF-sector. Ze komen bij mij als recruiter van Up & Up Talent Solutions terecht omdat ze het niet meer weten.

Ze worden aangenomen en vervolgens zijn ze binnen een paar maanden volledig gedemotiveerd, de opleiding die beloofd was gebeurt niet, ze worden niet aangesloten bij het huidige team, vaak worden er vervelende opmerkingen gemaakt door het team. Tevens is er geen ruimte voor de wensen van de huidige generatie, die willen meer flexibiliteit en meer ruimte voor zichzelf om zich te kunnen ontwikkelen, een leven lang ontwikkelen, zeg maar.

Ik zou me echt schamen als ik een bedrijf was waar dit bij gebeurt, want er komt een tijd dat je achterom kijkt en er zit niemand meer, want niemand was goed genoeg en paste niet in de bedrijfsfilosofie etc.. ik zie veel redenen voorbij komen, veel van die redenen zijn gebaseerd op angst en vertrouwen.

Ik zie dit maar al te vaak gebeuren de laatste tijd, waarom? De nieuwe generatie heeft veel te bieden, werkt anders, inderdaad ....vaak veel efficiënter, ziet andere dingen, is internationaler georiënteerd, begrijpt de huidige klanten wellicht ook beter, want bij retailers zitten ook veel jongen mensen. Wees zuinig op de nieuwe generatie! We hebben nu al mensen te kort, dat gaat niet verdwijnen, zeker met de huidige vergrijzing... wordt het probleem alleen maar groter.

Gelukkig hebben we daarvoor The Fresh Academy. Connecting businesses with young potentials ontwikkelt, waarbij we jonge kandidaten en zij-instromers van andere sectoren helpen met opleiding, salaris en zelfontwikkeling/coaching.

We hebben ze echt nodig de komende jaren
#team #coaching #newgeneration #thefreshacademy #recruiter


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.