Trage start van het jaar voor Egyptische groentenexport naar Europa

De Egyptische groentenexport naar Europa is aan het begin van het jaar traag, maar de exporteurs verwachten dat de vraag in maart zal aantrekken, aldus de Reda Mohamed, algemeen directeur van Grand Egypt Agro. Volgens Reda is dit te wijten aan de wereldwijde inflatie die het consumentengedrag heeft verstoord.

"Aan de andere kant doen onze markten in Oost-Azië en Amerika het goed. Wij zijn van plan onze aanwezigheid op de Europese markt te versterken en ons merk daar te verbeteren." Grand Egypt Agro produceert het hele jaar door een verscheidenheid aan verse groenten en fruit en bedient verschillende soorten klanten: importeurs, groothandelaren, supermarktketens, cateraars en de verwerkende industrie.

Grand Egypt Agro exporteert citrus zoals sinaasappel, citroen en mandarijn, verschillende soorten uien en knoflook, artisjok, aardbei, zoete aardappel, sla en kruiden zoals koriander, basilicum en munt.

Voor meer informatie:
Reda Mohamed
Grand Egypt Agro
Tel: +20 101 314 2354
reda@grandegypt.info
grandegypt.info 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.