Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

2022 was een goed jaar voor IQF-producten in Egypte

Deluxe for Investments, de Egyptische producent van bevroren fruit en groenten, heeft zijn export in 2022 verdubbeld ten opzichte van het voorgaande jaar en een volume van 6.000 ton bereikt. Deze stijging is te danken aan "de tevredenheid van de klanten die ons aanmoedigde om onze teeltcapaciteit te verhogen," aldus Mohamed Elnashar, voorzitter van het bedrijf.

Deluxe for Investments produceert een breed assortiment van ongeveer 20 bevroren soorten groenten en fruit, waarvan de meest populaire artisjokken, okra, molokhia, bloemkool, broccoli en aardbeien zijn. Het bedrijf exporteert naar de Europese markt, Canada, de VS, het Verre Oosten, Noord-Afrika en Rusland.

Elnashar verklaart het succes van het jonge bedrijf door de sterke expertise van het personeel, dat "vele jaren ervaring heeft in de tuinbouw en IQF-technieken, en passie voor kwaliteit en klantenservice".

"Onze producten en ons verpakkingsontwerp behouden de voedings-waarde van de groenten en fruit en stellen ons in staat onze klanten de beste Egyptische producten te leveren" besluit Elnashar.

Voor meer informatie:
Mohamed Elnashar
Deluxe for Investments
Tel: +2034837002
export@deluxe-product.com 
deluxe-product.com

Publicatiedatum: