Ad Pollux neemt aandelen Eurofresh over van Pascal Rutten en Hans van Pol

"Dit bedrijf past mij als een jas"

Tholen - In 1999 was Ad Pollux één van de medeoprichters van het Venlose handelsbedrijf Eurofresh, destijds samen met Veiling ZON, Ton Rutten en Marcel van Eeuwijk. In de tussenliggende jaren vervolgde Pollux zijn carrière elders in de AGF-sector, maar afgelopen jaar maakte hij zijn comeback bij Eurofresh en dit resulteerde dinsdag 3 januari in de overname van de aandelen van Pascal Rutten en Hans van Pol. "Dit bedrijf past mij als een jas." 

"Vorig jaar kwam mij ter ore dat Eurofresh in stilte ter overname aangeboden werd, toen is mijn interesse direct gewekt. Ik heb het altijd een mooi bedrijf gevonden en er wordt handel gedaan waarin ik altijd actief ben geweest. Het bedrijf heeft een mooi netwerk leveranciers waar we al jaren zaken mee doen. Bovendien maakt een prachtig loyaal team het plaatje compleet", vertelt Ad. Pascal Rutten had al afscheid genomen van Eurofresh als directeur en Hans van Pol zal bij het bedrijf als Hoofd Administratie en ter ondersteuning van Ad werkzaam blijven. Ad Pollux is dus vanaf dit jaar de enige directeur/bestuurder van Eurofresh. "Het team blijft verder intact en we gaan gezamenlijk dan ook vol vertrouwen en ambitie de toekomst tegemoet."

Hans van Pol, Ad Pollux en Pascal Rutten

Op de vraag of Ad nog zaken gaat veranderen, antwoordt de Venlonaar: "Natuurlijk moet je altijd meebewegen met de tijd en markt, maar ik ga geen schokkende dingen anders doen. Er ligt een geweldige fundering en daar gaan we vooral op voortbouwen. Het blijven leveren van de beste kwaliteit op alle gebied is en blijft het motto van 'Team Eurofresh'. Er is volop toekomst voor Cash&Carry als je zorgt dat je kwaliteit levert en de prijs klopt. Wij zijn een groothandel waar je ook met vijf tientjes aan de kassa handel kunt halen. Daar zijn we trots op. Al die kleine klantjes, maken ook een grote."

"We leveren een totaalassortiment, maar zijn vooral sterk in kas- en vollegrondsgroenten en daar weten de klanten ons goed voor te vinden. Zo'n 65% van onze omzet verdienen we in Duitsland, het overige deel in Nederland en we zien met name de klandizie van Nederlandse klanten groeien. Zo weten steeds meer horecaklanten uit de regio de weg naar Eurofresh te vinden."

Voor meer informatie
Ad Pollux.
Eurofresh
Mob: +31 (0)6 11180209
ad@eurofresh.nl
www.eurofresh.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.