Van Ooijen Citrus waarschuwt om zaken te doen met JEM Fruits Ltd.

Van Ooijen Citrus BV wil alle AGF.nl.-lezers waarschuwen om zaken te doen met JEM Fruits Ltd. Kent UK.

Van Ooijen Citrus BV. heeft te goeder trouw fruit geleverd aan JEM Fruits Ltd., Kent UK.
Mevrouw Maja Jerkovic bestelde 2 vrachtwagens sinaasappels bij Van Ooijen Citrus. Met de afspraak dat zij de goederen met een beetje verstand zou verdedigen. Uiteindelijk bleken dit slechts loze beloftes te zijn.

Het betreffende bedrijf laat een spoor van vernieling achter, heeft geen volledige betaling voor de goederen ontvangen en er staat nog een aanzienlijk bedrag open. Gezien het feit dat JEM Fruits Ltd. niet bereid is een gedegen oplossing te bieden, waarschuwt Van Ooijen Citrus dat JEM Fruits Ltd. haar betalingsverplichtingen niet nakomt en roept de bedrijven die met hen samenwerken op alert te zijn.

"Wij roepen alle bedrijven of particulieren die zich in onze zelfde situatie bevinden op om direct contact met ons op te nemen, zodat we onze krachten kunnen bundelen om betaling voor onze diensten te eisen", aldus Tom Leenheer van Van Ooijen Citrus.

Voor meer informatie:
Tom Leenheer
Van Ooijen Citrus BV
Tel: +31 180 6555 55
tom@vanooijencitrus.nl
www.vanooijencitrus.nl

Van Ooijen Citrus BV geeft een waarschuwing over JEM Fruits Ltd. en is bereid meer informatie te verstrekken. FreshPublishers kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gepubliceerde informatie. FreshPublishers wijst alle verantwoordelijkheid voor deze berichten af en daarom wordt de bron van het bericht expliciet vermeld.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.