SFI Rotterdam benoemt Jan Rozema tot directeur

SFI Rotterdam benoemt per 1 januari 2023 Jan Rozema tot directeur. Jan maakt al jarenlang deel uit van het commerciële team van SFI Rotterdam en heeft met zijn import uit Zuid-Afrika aanzienlijk bijgedragen aan de jongste groei van deze onderneming.

De komst van Jan heeft de positie van SFI Rotterdam in Europa aanzienlijk versterkt doordat het aanbod kon worden uitgebreid en ook beter verdeeld kon worden over het jaar. SFI Rotterdam is hiermee uitgegroeid tot een jaarrond aanbieder van een grote keuze aan vers fruit.

De eigenaren van SFI Rotterdam waarderen met deze stap de inzet van Jan Rozema en hopen op verdere groei van de importactiviteiten. "Wij heten hem hartelijk welkom in het managementteam."

SFI Rotterdam is opgericht in 1977 en is al 45 jaar gespecialiseerd in de import van grote volumes fruit van het zuidelijk halfrond. Inmiddels belevert SFI groothandels en supermarkten in geheel Europa en ook buiten de EU.

Voor meer informatie:
SFI Rotterdam
+31 10 244 50 25
sfi@sfifruit.com 
www.sfifruit.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.