6-8 september 2023

Asia Fruit Logistica keert terug naar Hong Kong

Asia Fruit Logistica keert terug naar AsiaWorld-Expo in Hong Kong op 6-8 september 2023. De Asia Fruit Logistica Virtual Focus Day opent op 12 oktober.

Azië blijft de groei van de wereldwijde handel in AGF stimuleren en Hong Kong ligt in het hart van de regio die meer dan 20 verschillende markten herbergt. Als de belangrijkste vakbeurs voor AGF in de regio heeft Asia Fruit Logistica de strategische beslissing genomen om in 2023 terug te keren naar Hongkong, de lang gevestigde locatie.

Asia Fruit Logistica brengt belangrijke spelers uit de wereldwijde sector van groenten en fruit en uit de hele waardeketen samen. Het zal samen met AsiaFruit Congress plaatsvinden.

"We zijn verheugd dat Asia Fruit Logistica 2023 weer in Hongkong plaatsvindt," aldus David Axiotis, directeur van organisator Global Produce Events (HK).

"We hebben Hongkong gemist vanwege zijn ongeëvenaarde efficiëntie, connectiviteit, gemak van zakendoen, gunstig handelsbeleid en dynamische markt. Het belangrijkste is dat het strategisch gelegen is in het hart van Azië en de poort naar het vasteland van China."

Hongkong heeft zijn Covid-inreisregels versoepeld en is klaar om reizigers uit de hele wereld te verwelkomen: internationale reizigers hoeven geen quarantaine in hotels te ondergaan. Inkomende reizigers uit China en Macau kunnen ook Hongkong binnenkomen zonder dat zij voor aankomst een aanvraag hoeven in te dienen of een PCR-test hoeven te ondergaan. Klik hier voor meer informatie. 

De voorbereidingen voor Asia Fruit Logistica 2023 zijn in volle gang en de online registratie van exposanten gaat binnenkort van start. Onthoud de data voor 2023 en maak u klaar om deel te nemen aan Azië's grootste bijeenkomst van de wereldwijde verse groenten- en fruitsector op 6-8 september 2023 in Hong Kong.

Voor meer informatie:
www.asiafruitlogistica.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.