Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ontwikkelprogramma STAP Rendement gelanceerd

Henk Huver treedt aan als bestuurslid AVN

Een wisseling van de wacht tijdens de ledenraadvergadering van de Ambachtelijke Versdetailhandel Nederland. De branchevereniging nam na een lange bestuurlijke carrière afscheid van Tonny van Eldijk. In zijn plaats werd Henk Huver geïnstalleerd. In de Ledenraad werden twee vertegenwoordigers vanuit Landwinkel gekozen: Tineke Klumpenaar en Jan Herm Bokdam. Adrie Bakker nam afscheid van de Ledenraad.


Nieuwe vertegenwoordigers AVN (vlnr): Jan Herm Bokdam, Henk Huver en Tineke Klumpenaar

Warm welkom en STAP Rendement
Het bestuur en de ledenraad van AVN staan, gelet op alle ontwikkelingen, voor vele uitdagingen om hun leden zo goed mogelijk te ondersteunen. Tijdens de vergadering werd de nieuwe campagne ‘Warm Welkom in onze winkel’ gepresenteerd. Een campagne die zich, samen met andere branches, richt op de consument. Alle leden van AVN ontvangen hiervoor een bijzonder, warm pakket. De bedoeling is om dit door te zetten richting de consument waarbij er extra aandacht wordt gegeven aan ‘Vitamine A’ waarbij de ‘A’ staat voor aandacht voor de klant. Klik hier voor meer informatie.

Leden kunnen tevens gebruik gaan maken van een nieuw STAP programma: STAP Rendement. STAP rendement helpt betere inzicht te krijgen in cijfers, calculatie en daarmee het rendement van een winkel. Daarnaast zal AVN op de genoemde thema’s, samen met goede samenwerkingspartners, sterke lobby blijven voeren richting de overheid.

Financiën
Op de agenda stond ook de (financiële) verantwoording over het verenigingsjaar 2021, een toelichting op het lopende jaar 2022 en de presentatie van het (voorlopige) Jaarplan 2023. AVN heeft een goed verenigingsjaar achter de rug. Gelet op alle ontwikkelingen en de uitdagingen waar we voor staan, werd besloten om geen contributieverhoging door te voeren voor 2023, daarnaast blijft de restitutie voor leden zonder personeel gehandhaafd.

Voor meer informatie:
Ambachtelijke Versdetailhandel Nederland (AVN)
Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
+31 (0)318 440 222
info@avn.nu         
www.avn.nu     

Publicatiedatum: