Nieuwe directiestructuur voor Heemskerk fresh & easy

Heemskerk fresh & easy past haar directiestructuur aan om klaar te maken voor de volgende fase. "Gedurende de afgelopen jaren is het bedrijf hard gegroeid, is er volop geïnvesteerd en blijft de ambitie om gezond eten lekker en makkelijk te maken onverminderd. Het belang van groenten en fruit en de rol van plantaardig eten zal naar de toekomst toe steeds belangrijker worden. Het bedrijf wil hierop in blijven spelen. Tegelijkertijd ziet Heemskerk dat de groei als gevolg van alle marktontwikkelingen van vorm verandert. Het bedrijf is daarom van mening dat een andere directiestructuur nodig is om de juiste vervolgstappen voor het bedrijf te kunnen maken en zo ‘fit for future’  te zijn", zo laat het bedrijf in een persbericht weten.

Cor Heemskerk, Algemeen Directeur, stapt terug uit de directie en zal als eigenaar nauw bij Heemskerk betrokken zijn en blijven. Jantine Heemskerk neemt zijn rol als Algemeen Directeur over. Voor haar werkzaamheden als Commercieel Directeur zal een vervanger worden gezocht. Peter van Duijvenbode heeft aangegeven dat hij na 10 succesvolle jaren, waarvan 6,5 jaar als Operationeel Directeur, zijn uitdaging in de loop van 2023 buiten Heemskerk wil zoeken. "Na zijn enorme inspanningen voor Heemskerk, het realiseren van de nieuwbouw en het afronden van grote automatiserings- en robotiseringsprojecten is het voor hem tijd voor iets nieuws." Carlos Musters blijft voorlopig aan als (Interim) Financieel Directeur.

"De aankomende periode staat in het teken van het doorvoeren van bovenstaande wijzigingen en het zorg dragen voor de juiste vervanging. Heemskerk heeft er vertrouwen in dat deze stap het bedrijf verder brengt en ‘fit for future’ maakt, samen met een bevlogen en deskundig team, betrouwbare leveranciers en gewaardeerde afnemers."

Voor meer informatie:
Heemskerk fresh & easy
Vinkenweg 32
2231 NS Rijnsburg
+31 71 402 13 38
info@wheemskerk.nl   
www.heemskerkfresh.com      


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.