Elea PEF viert 10-jarig bestaan op Advantage Day

Nieuw gordelsysteem voor de aardappel- en groentesector

Op 16 en 17 november hield Elea haar PEF Advantage Day in haar fabriek in Quakenbrück, Duitsland. Dit jaar markeerde het evenement ook het 10-jarig bestaan van het bedrijf.

Er werden presentaties, toelichtingen en demonstraties gegeven door zowel lokale als industriële deskundigen, met de nadruk op verbetering van de productkwaliteit door PEF, verbetering van het productieproces, verhoging van de opbrengst, energiebesparing, kostenverlaging en het creëren van nieuwe productmogelijkheden voor de levensmiddelen-, dranken- en biotechnologie-industrie.

Tijdens een rondleiding door de Elea-showroom konden bezoekers een overzicht krijgen van het PEF-systeemassortiment en hadden ze de gelegenheid om één-op-één te praten over de PEF-oplossingen op maat van hun bedrijf. Dit werd gecombineerd met een ondersteunend programma.

Nieuw systeemassortiment met hoge capaciteit
Elea presenteerde het nieuwe gordelsysteem in haar assortiment. Met alle veiligheidsvoorzieningen ingebouwd in de bandbak, maakt het ontwerp de verwerking van maximaal 100 ton per uur mogelijk in een compacte, gemakkelijk te installeren ruimte. De grootste vrije doorsnede op de markt en de geoptimaliseerde productinlaat en -uitlaat maken een hoge product/waterverhouding mogelijk waarvoor slechts één generator nodig is.

Gepulseerde elektrische velden (PEF) openen de celmembranen, verbeteren het snijden van de aardappelen en verminderen de behoefte aan energie en water. Sinds 2012 zijn er meer dan 200 Elea PEF-systemen geïnstalleerd.

Klik hier voor onze fotoreportage

Voor meer informatie:
Sabrina Niemeyer
Elea Technology GmbH
T +49 5431 92629 80
s.niemeyer@elea-technology.com
elea-technology.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.