Nieuwe doos Serena-sinaasappelen in de stijl van Gaudí

Tholen - Bij Frukar is het Spaanse sinaasappelseizoen weer opgestart. Om vooruit te denken richting de toekomst heeft Frukar een nieuwe sterke kartonnen doos ontwikkeld voor de Serena-sinaasappelen in de stijl van de Spaanse architect Antoni Gaudí.

"Qua verpakking is het echt aan de afnemer waar de voorkeur naar uitgaat. Het is voor elk wat wils. We kunnen de sinaasappelen zowel EPS (15/8 kg), netverpakking (1/1,5/2/3 kg), houten kist 15/10 kg) als de kartonnen doos van 15 kg aanbieden", vertelt Willem Koole. 

"We ontvangen al meer dan dertig jaar sinaasappelen van het merk Serena uit de 'authentieke' Spaanse sinaasappelstreek Valencia. Dit familiebedrijf - dat al sinds 1965 citrus exporteert - keurt niet alleen op uiterlijk, maar ook op smaak en structuur."

"Ook maatschappelijk, duurzaam en verantwoord ondernemen staat bij het bedrijf hoog in het vaandel. Dit blijkt onder meer uit de GlobalGAP-, GRASP- en PlanetProof-certificering."

"Dit seizoen worden in totaliteit in Spanje qua volume zo'n 25% minder sinaasappelen verwacht ten opzichte van vorig jaar. De maten zullen voor de Navelina's een stuk kleiner uitvallen en de verwachting is dat de latere soorten (Navel Lane Late / Navel Powell) wat groter uit zullen vallen", aldus de importeur. 

"Met een kostenstijging van 50 tot 150% ten opzichte van vorig seizoen wordt het er allemaal niet makkelijker op. Maar we zullen voldoende mooie en lekkere sinaasappelen gaan ontvangen en zien het komende seizoen positief tegemoet!"

Voor meer informatie:
Willem Koole
Frukar
Tel: :+31 (0)180 64 65 32
wkoole@frukar.nl     
www.frukar.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.