Kranenburger met 50|50 huwelijk tussen rundvlees en champignon

Chefkok Robert Kranenborg heeft de Kranenburger ontwikkeld; een mix tussen 50 procent rundvlees en 50 procent champignons. "Het perfecte huwelijk tussen smaak en duurzaamheid", aldus de tv-kok.

"Zoals we inmiddels weten zijn Nederlanders de afgelopen jaren eerder meer dan minder vlees gaan eten. Om die reden heb ik de Kranenburger ontwikkeld. Met deze 50% rundvlees, 50% champignonburger richt ik me tot die hard vleeseters die bereid zijn een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld. Zonder concessies te doen aan de smaak en de beleving van 100% vlees."

In plaats van een vleesvervanger spreekt Robert van een toevoeging aan de smaak. "De partner in dit mooie 50|50 huwelijk werd de Nederlandse champignon, duurzaam geteeld en zeer gezond. Deze speler draagt eraan bij dat de Kranenburger sappiger, minder vet en 'mondvullend' is en bovenal een mooie umami smaak heeft. Kortom, de rijkdom van het rundvlees is hier volledig recht gedaan."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.