Douane kampt met verstoringen IT-systemen

De douane meldt dat er op dit moment een ernstige verstoring is van alle IT-systemen van de belastingdienst, toeslagen en douane. Dit heeft bij de douane tot nu toe geleid tot beperkte problemen. De douane realiseert zich dat deze storing ook voor aangevers hinderlijk is. De overheidsdienst biedt excuses aan voor eventuele overlast die je ervaart of hebt ervaren, zo meldt evofenedex.

Op dit moment is er ook een verstoring in het proces invoer, uitvoer en opslag. Deze verstoring lijkt op zichzelf te staan en geen relatie te hebben met de verstoring van de afgelopen dagen. Het probleem is complexer dan verwacht. Inmiddels is de leverancier ingeschakeld om het probleem om te lossen. Via de website van de Nationale Helpdesk Douane (NHD) word je op de hoogte gehouden van de voortgang. 

Evofenedex waardeert de openheid die de douane over de verstoring geeft. Hopelijk wordt de definitieve oorzaak snel gevonden en het probleem snel opgelost. 

Bron: evofenedex


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.