Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Salobreña, 17-19 november

Deze week eerste Andalusische Subtropische Beurs

Meer dan twintig bedrijven en professionals uit Spanje en het buitenland zullen deelnemen aan de eerste Andalusische Subtropische Beurs die op 17, 18 en 19 november wordt gehouden in het sportcentrum van de gemeente Salobreña. Het evenement werd vorige week voorgesteld door burgemeester María Eugenia Rufino en de organisatoren Juan Manuel Fernández en Francisco Pérez van de vereniging Granada Más. 

De burgemeester was verheugd dat Salobreña was gekozen als locatie voor deze eerste editie. "Het toont dat onze gemeente een belangrijke plaats inneemt in de teelt van subtropische gewassen in Andalusië. Op de beurs zullen de meest recente ontwikkelingen voorgesteld worden met betrekking tot de optimalisatie van het gebruik van hulpbronnen en de verbetering van de kwaliteit van het fruit", zei de burgemeester. 

"Deze beurs is geboren met het idee om een forum ter beschikking te stellen aan deze voor de regio belangrijke economische sector", zei Juan Manuel Fernández, voorzitter van Granada Más. "Er zullen bedrijven exposeren en daarnaast zullen er ook technische conferenties zijn die enkele belangrijke onderwerpen aansnijden zoals het efficiënte gebruik van water voor irrigatie, de toepassing van nieuwe technologieën om de opbrengst te verbeteren, nieuwe gewasbeschermingsmiddelen en de toegang tot de retailmarkt."

Naast de stands van verschillende bedrijven en de conferenties voor professionals is er ook ruimte voor het grote publiek. In de namiddag zijn er showcookings en proeverijen met producten uit de regio.

De voorzitter van Granada Más sprak een woord van dank uit voor de gemeente Salobreña om deze beurs te kunnen realiseren. Hij vermeldde daarbij ook het Andalusische ministerie van Landbouw en het Europees Fonds voor Plattelandsontwikkeling, alsook de sponsors: de Provincie Granada, Alcampo Motril en de Cajamar-groep.

Voor meer informatie:
Asociación Granada Más
Juan Manuel Fernández
Tel: +34 617 702 177 (Spanje)
www.granadamas.es

Publicatiedatum: